VISITES

jueves, 30 de junio de 2011

MENU SOPAR

APERITIUS PICA-PICA

-Cullereta xinesa amb farcellet de salmó fumat farcida de salsa tàrtara i dau de pa fregit
-Profiterol farcit de formatge de crema al pesto
-Pop a la gallega amb escames de Maldon
-Croquetes d'alberginia i formatge de cabra sobre melmelada de ceba a l'Oporto
-Cors de carxofes saltejades a l'allet amb salsa de pernil ibèric
-Paelleta de brandada de bacallà sobre crema mallorquina
-Ravioli de pasta Won-ton farcit d'ànec i bolets de temporada a la crema de ceps
-Paelleta de fideuà amb all i oli

SEGONS PLAT

-Bacallà a la muselina d'all i oli amb crema de prebrots escalivats 
ó
-Ànec confitat sobre puré de poma golden i fruits secs

POSTRES

-Coulant de xocolata negra amb salsa de xocolata de taronja calenta

BODEGA

Vi negre D.O. Terra Alta i blanc D.O. Penedès
Cava brut nature i aigua

No hay comentarios:

Publicar un comentario