-Cullereta xinesa amb farcellet de salmó fumat farcida de salsa tàrtara i dau de pa fregit
-Profiterol farcit de formatge de crema al pesto
-Pop a la gallega amb escames de Maldon
-Croquetes d'alberginia i formatge de cabra sobre melmelada de ceba a l'Oporto
-Cors de carxofes saltejades a l'allet amb salsa de pernil ibèric
-Paelleta de brandada de bacallà sobre crema mallorquina
-Ravioli de pasta Won-ton farcit d'ànec i bolets de temporada a la crema de ceps
-Paelleta de fideuà amb all i oli
SEGONS PLAT
-Bacallà a la muselina d'all i oli amb crema de prebrots escalivats
ó
-Ànec confitat sobre puré de poma golden i fruits secs
POSTRES
-Coulant de xocolata negra amb salsa de xocolata de taronja calenta
BODEGA
Vi negre D.O. Terra Alta i blanc D.O. Penedès
Cava brut nature i aigua
No hay comentarios:
Publicar un comentario